Hoe Vind Ik De Berichtgeschiedenis Van Facebook Messenger?

Wil je weten hoe je de berichtengeschiedenis van je Facebook Messenger kunt vinden? Nou, dan moet je blij zijn dat je eindelijk op de juiste plek bent aangekomen waar je wordt geholpen met passende oplossingen. En als u nog andere gerelateerde Facebook-problemen heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken, want het enige wat u hoeft te doen is zonder enige aarzeling een Bellen Facebook Klantenservice Nummer geven. En dan krijgt u het beste team van experts die in staat zijn om u binnen de kortste keren alleen gerectificeerde oplossingen te bieden.

Hieronder volgen de stappen om de Facebook Messenger-geschiedenis te vinden:

 Allereerst moet u beginnen met het openen van Facebook in een webbrowser, en daarna moet u naar uw startpagina gaan.
 U moet dan het ‘Messenger’ -pictogram selecteren dat u in de rechterbovenhoek van de huidige pagina ziet.
 En dan moet je de optie ‘Alles in Messenger’ selecteren.

OPMERKING: en als u Facebook wilt omzeilen, moet u rechtstreeks naar Messenger.com gaan, en dan moet u de gegeven instructies volgen.

 Nadat u dit heeft gedaan, klikt u direct onder de optie ‘Chats’ op het vak ‘Messenger zoeken’.
 U moet nu een zoekterm invoeren in het vak ‘Search Messenger’.
 En als u nu naar een trefwoord zoekt, moet u de optie ‘Berichten zoeken naar’ onder het zoekvak selecteren.
 Vervolgens ziet u direct onder de optie ‘Berichten’ de conversaties waarin het trefwoord wordt genoemd. U hoeft alleen maar een gesprek te selecteren om het te bekijken, en dan zou het goed moeten zijn om het dienovereenkomstig te openen.

Nu zou u klaar moeten zijn met de bovenstaande stappen. En we hopen dat u het nodige met succes hebt kunnen doen zoals gewenst. Mocht u echter problemen en storingen tegenkomen, dan dient u direct Contact Facebook Telefoonnummer te nemen. De monteurs begeleiden u direct verder met betrouwbare oplossingen en zorgen ervoor dat u alle betrokken issues effectief heeft opgelost.