Fix Facebook Reageert Niet Op Mobiele Besturings Systemen

Er zijn een paar dingen die u kunt proberen om uw Facebook-app op een Android- of iOS-apparaat te ontgrendelen en te laten werken.

  1. Controleer of uw Facebook-app volledig is bijgewerkt. Het platform pusht vrij vaak updates, dus elke oudere versie kan plotseling crashen. Ga naar App Store of Google Play Store om uw app bij te werken. Download en installeer elke beschikbare update.
  2. Controleer uw beschikbare opslagruimte. Soms kan onvoldoende geheugen op uw mobiele apparaat problemen veroorzaken met uw Facebook-app. Als je minder dan 100 MB beschikbaar hebt, maak dan wat ruimte vrij door onnodige apps of afbeeldingen en video’s te verwijderen zodat de Facebook-app kan updaten.
  3. Wis het cachegeheugen als u een Android-gebruiker bent. Ga naar uw Facebook-app in Apps-beheer in Instellingen en wis het cachegeheugen van de app. Uw Facebook kan blijven bevriezen doordat het cachegeheugen van uw app zich gedurende een lange periode ophoopt. Maak daarom regelmatig de Facebook-cache leeg. Als u een iOS-gebruiker bent, doet het systeem dit automatisch.
  4. Controleer de internetverbinding. Soms wordt de Facebook-feed niet geladen of kunnen vergelijkbare problemen met de app worden veroorzaakt door een slechte internetverbinding. Dus, probeer het eens, en als het signaal te zwak is, maak dan verbinding met een andere sterkere wifi. U kunt ook proberen de verbinding te verbreken en opnieuw verbinding te maken met hetzelfde netwerk.
  5. Meld u af bij de Facebook-app en start uw telefoon opnieuw op. Log vervolgens opnieuw in op Facebook. Soms kan dit uw app-probleem oplossen.
  6. Controleer uw Android- of iOS-systeem en upgrade het als er een nieuwe update beschikbaar is.

Na gebruik van Above Steps als u hulp nodig heeft, kunt u /Bellen facebook Klantenservice Nederland krijgen en alle technische problemen met betrekking tot Facebook-account op mobiele besturingssystemen oplossen.