Hoe Start Ik Een Geheim Gesprek Op Mijn Facebook Messenger?

Wil je de juiste manier leren om een ​​geheim gesprek op je Facebook Messenger te beginnen? Dan moet u blij zijn dat u de perfecte site heeft gevonden en hier wordt u in een mum van tijd geholpen met nauwkeurige oplossingen. Maar als u hulp nodig heeft bij andere Facebook-problemen, kunt u altijd contact opnemen met de Facebook Klantenservice Bellen wanneer u maar wilt. U krijgt dan de hulp van de meest toegewijde en bekwame experts die in staat zijn om u alleen eersteklas oplossingen te bieden.

Hieronder volgen de stappen die worden gegeven om de vereiste procedure naar wens uit te voeren:

 Allereerst moet je vanuit het ‘Chats’ -scherm op het ‘Potlood’ -symbool in de rechterbovenhoek tikken.
 En dan zou je het ‘Lock’ -pictogram in de rechterbovenhoek naar de vergrendelde positie moeten schuiven, waarna je moet selecteren aan wie je een bericht wilt sturen.
OPMERKING: als u een iOS gebruikt, kunt u op ‘Geheim’ tikken in de rechterbovenhoek.
 Vervolgens moet u op de optie ‘Klok’ tikken om desgewenst een tijdslimiet voor het bericht in te stellen.

OPMERKING: u moet weten dat wanneer het is geactiveerd, er een timer zal verschijnen wanneer de ontvanger het bericht opent en de tijd aftelt die rest voordat het bericht voorgoed verdwijnt.

 U moet nu een tijdslimiet kiezen voor uw geheime bericht.
 En eindelijk hoef je alleen maar te typen en het bericht te verzenden. En het bericht wordt als wazig gezien totdat de ontvangers erop tikken.

WAARSCHUWING: je moet er ook rekening mee houden dat terwijl geheime Facebook-gesprekken versleuteld zijn, de andere persoon nog steeds een schermafbeelding van je gesprek kan maken en deze met anderen kan delen.

Wanneer u klaar bent met het doorlopen van de genoemde stappen, zou u tevreden moeten zijn en zonder enige moeite toegang moeten kunnen krijgen. Mocht u toch problemen tegenkomen, dan hoeft u alleen maar Contact Facebook Telefoonnummer te nemen. De technici zullen beschikbaar zijn om u te begeleiden met verdere instructies.