Hoe Kan Ik Een Telefoonnummer Aan Een Facebook Account Toevoegen?

Staat u voor een probleem bij het toevoegen van een ander telefoonnummer aan uw Facebook-account? En kijk je daarom uit naar een goede begeleiding? Als dat zo is, dan heb je door naar deze blog te komen zeker de juiste keuze gemaakt, en hier word je meteen bijgestaan ​​met de allerbeste oplossingen. Maar als u nog andere gerelateerde zorgen heeft, kunt u altijd contact opnemen met het Facebook Klantenservice Nummer . En dan zullen getalenteerde experts aanwezig zijn om alle gerelateerde problemen effectief op te lossen.

Volg de onderstaande stappen om nog een telefoonnummer aan uw Facebook-account toe te voegen:

  • Ten eerste moet u op de pijl-omlaag klikken die zich rechtsboven op Facebook bevindt.
  • En nu moet je de optie ‘Instellingen en privacy’ selecteren en vervolgens op Instellingen klikken.
  • U moet nu op ‘Mobiel’ klikken, dat wordt weergegeven in de linkerkolom.
  • Vervolgens moet u op de optie ‘+ Een telefoon toevoegen’ klikken om uw eerste telefoonnummer toe te voegen, of u kunt op ‘+ Nog een mobiel telefoonnummer toevoegen’ klikken om meer nummers toe te voegen.
  • Nu moet u uw telefoonnummer invoeren en vervolgens moet u kiezen of u een sms of telefoontje wilt ontvangen samen met uw bevestigingscode, en dan hoeft u alleen maar op de knop ‘Doorgaan’ te klikken. U moet misschien gewoon controleren of u mobiele sms-berichten hebt ingeschakeld.
  • Ten slotte hoeft u alleen uw bevestigingscode in te voeren en vervolgens moet u op de knop ‘Bevestigen’ klikken.

Als u klaar bent met het volgen van de bovengenoemde stappen, zou u er goed aan doen om aan de slag te gaan, aangezien de gegeven stappen absoluut betrouwbaar zijn om u hierbij te helpen. En mocht u iets tegenkomen of vragen hebben, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. U hoeft alleen maar Contact Facebook Telefoonnummer te raadplegen zonder erbij na te denken. Dan zal het team van technici u zo snel mogelijk begeleiden met verdere instructies.