Hoe Archiveer Ik Mijn Berichten Op Facebook?

Wilt u uw berichten op uw Facebook-account kunnen archiveren? Welnu, dan heeft u zeker de perfecte site bereikt en wordt u hier alleen bijgestaan ​​door de meest geschikte oplossingen. Maar als u ook andere vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met het Facebook Klantenservice Nummer . Waarna de experts u direct met de ultieme oplossing komen. En je zult helemaal geen spijt krijgen van je beslissing, want het team zal je niet teleurstellen.

Hieronder volgen de stappen om uw Facebook-gesprekken te archiveren met uw computer:

  • U moet beginnen door het ‘Messenger’ -pictogram in de rechterbovenhoek van het Facebook-scherm te selecteren.
  • En dan moet je de optie ‘Alles in Messenger’ selecteren.

OPMERKING: Als de messenger nu is geopend en onder aan Facebook wordt weergegeven, zou u de optie ‘Openen in Messenger’ moeten vinden in het vervolgkeuzemenu naast de profielafbeelding van de gebruiker.

  • Daarna moet je het menu met drie stippen selecteren dat zichtbaar is als je met de muisaanwijzer over de thread beweegt in het gesprek dat je wilt archiveren.
  • Nu moet u de optie ‘Verbergen’ kiezen in het pop-upmenu. En dan moet u het gesprek kiezen dat naar uw map ‘Verborgen chats’ wordt verplaatst.
  • Eindelijk, om de inhoud van de map ‘Verborgen chats’ te bekijken, moet je de optie ‘Gear-instellingen’ bovenaan het Messenger-scherm selecteren en nu moet je ‘Verborgen chats’ kiezen.

Als het gesprek nu ongelezen is, wordt de naam van de afzender vetgedrukt weergegeven in de map ‘Verborgen chats’. En als je het gesprek eerder hebt bekeken, verschijnt de naam van de afzender in een normaal type.

Als u klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande stappen, zou u hetzelfde probleemloos moeten kunnen afhandelen. Maar als u een of ander probleem tegenkomt, hoeft u alleen maar direct Contact Facebook Telefoonnummer te gebruiken en de technici zullen beschikbaar zijn om u te begeleiden met de meest betrouwbare oplossingen.