Hoe Stuur Ik Foto’s Naar Facebook Vanaf een iPad?

Wilt u vanaf uw iPad foto’s naar uw Facebook-account sturen? Dan ben je vast en zeker bij de perfecte blog gekomen, en word je meteen geholpen. Maar als u een aantal vragen heeft, kunt u altijd bellen op het Facebook-klantenservice nummer. En dan zullen de experts u de beste oplossingen ooit bieden.

OPMERKING: u moet er rekening mee houden dat u voor deze methode de Facebook-app op uw iPad moet downloaden.

Volg de onderstaande stappen om de juiste resultaten te krijgen:

  • U moet eerst op het pictogram ‘Delen’ tikken.
  • En dan moet je ‘Facebook’ selecteren in het gedeelde blad.

TIP: Als u de Facebook-optie nu niet ziet, moet u ‘Meer’ selecteren en Facebook in de lijst zoeken, en vervolgens moet u op de knop ernaast tikken om deze groen te maken in plaats van wit.

  • U moet nu wachten terwijl de afbeelding of video wordt voorbereid om te worden geüpload. En dit kan even duren als het een foto met hoge resolutie is en als er meerdere items of een video zijn. Het is echter mogelijk dat u de voortgangsbalk niet ziet als het een klein item is.
  • Nu kunt u optioneel een bericht schrijven dat bij de afbeelding past en kiezen wie de afbeelding kan zien, en vervolgens beslissen of u deze wilt toevoegen aan een fotoalbum op uw Facebook-pagina. Hierna moet u op de knop ‘Volgende’ tikken.
  • Daarna moet je de optie ‘Delen’ selecteren om de iPad-foto of -video naar Facebook te sturen.

TIP: u moet weten dat er andere items zijn die u kunt aanpassen. Zoals; stuur de foto of video naar een Facebook-groep of de tijdlijn van een vriend.

  • Eindelijk, eindelijk, zal de afbeelding of video onmiddellijk op Facebook verschijnen. En als u het niet ziet, moet u op de pagina naar beneden vegen om te vernieuwen.

U moet tevreden zijn met de bovenstaande stappen. En mocht u een storing tegenkomen dan kunt u contact opnemen met Facebook Telefoonnummer. Binnen een handomdraai krijgt u de hulp van goed opgeleide technici.