Hoe Voeg Ik Een Foto Toe Aan Mijn Facebook Omslag?

Wil je een foto kunnen toevoegen aan je Facebook-omslag? Nou, dan moet je weten dat dit de perfecte blog voor jou is, en je zult niet teleurgesteld zijn als je hier komt. Mochten er echter andere gerelateerde zaken of vragen zijn die u ook storen, dan kunt u het Facebook Klantenservice Nummer bellen. Dan zullen de ijverige experts u zo snel mogelijk voorzien van betrouwbare oplossingen.

Volg de genoemde stappen dienovereenkomstig om de gewenste resultaten te krijgen:

  1. Allereerst moet u op uw profiel op internet de ‘Omslagfoto bewerken’ selecteren.
  2. En nu moet je de optie ‘Foto selecteren’ kiezen om een ​​afbeelding uit een van je Facebook-fotoalbums te kiezen. Dan moet u ook ‘Foto uploaden’ kiezen om een ​​nieuwe afbeelding vanaf uw computer toe te voegen.
    • Nu moet je in de app op het camerapictogram op de omslagfoto tikken. Vervolgens moet u ‘Foto uploaden’ selecteren om een ​​afbeelding vanaf uw mobiele apparaat toe te voegen. En je kunt de ‘Foto op Facebook selecteren’ kiezen om een ​​afbeelding toe te voegen die al op Facebook staat.
  3. Daarna moet u de cursor (op het web) of uw vinger (in de app) gebruiken om de foto omhoog of omlaag te slepen in het omslagfotogebied om deze naar wens te positioneren. Nadat u dit heeft gedaan, moet u de knop ‘Wijzigingen opslaan’ selecteren.

OPMERKING: Houd er rekening mee dat u de zichtbaarheid van omslagfoto’s niet kunt aanpassen, omdat omslagfoto’s altijd openbaar zijn. U moet dus een afbeelding gebruiken die u niet erg vindt om met de wereld te delen, of deze verwijderen. En om dit te doen, zou je naar ‘Omslagfoto bijwerken> Verwijderen> Bevestigen’ moeten gaan. En in de app moest je op de optie ‘Bewerken> drie stippen> Foto verwijderen’ tikken.

Als u klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande procedure, zou u in staat moeten zijn om dit allemaal zelf aan te pakken. En mocht je toch een probleem tegenkomen, dan kun je het beste Contact Facebook Telefoonnummer nemen. En u krijgt de hulp van de technici die u zullen begeleiden bij verdere oplossingen.