Verberg Facebook News Feed Post op uw laptop

Wilt u de nieuwsfeed van Facebook op uw apparaat verbergen? Zo ja, waar wacht je nog op. Ben je op zoek naar de juiste stappen? Zo ja, dan bent u al bij ons aan het juiste adres. Zoals hier zou je alle oplossingen krijgen voor de respectievelijke Facebook-problemen.

Nu worden de stappen voor het verbergen van een bericht van Facebook News Feed op je laptop hieronder beschreven, volg ze gewoon en sla geen van de stappen over; anders krijgt u niet de gewenste oplossing. Ga nu zonder andere tijd te verspillen naar de stappen:

  • Allereerst wordt u aangeraden om naar de meer optie te gaan die u rechtsboven in de post van uw Facebook kunt vinden.
  • Vervolgens moet u een van de opties in uw account selecteren.
  • De eerste optie zou zijn hoe je de post kunt verbergen en ook hoe je de enkele post kunt verbergen.
  • De volgende is snooze, wat betekent dat je alle berichten tijdelijk kunt verbergen, maar dit is alleen van toepassing op het definitieve aantal mensen.
  • Nu staat het op het punt om de optie te ontvolgen, wat symboliseert dat het alle berichten van de specifieke persoon verbergt.
  • Laatste optie, het zou ondersteuning vinden of een bericht opnieuw posten, waarmee u eenvoudig het enkele deel van de inhoud in uw Facebook-account kunt rapporteren.

We hopen dus dat je na het volgen van de bovenstaande stappen gemakkelijk de post van Facebook op je apparaat kunt verbergen. Maar als het nog steeds is, heb je een aantal vragen met betrekking tot Facebook, zo ja, neem dan rechtstreeks contact op met Facebook helpdesk bellen en kijk of de genoemde artikelen je helpen of niet. Zo niet, dan kunt u onze website bezoeken en zien of de gegeven blogs u helpen of niet. Anders zijn we er altijd om u te helpen.