Hoe mensen zoeken op locatie op Facebook?

Facebook is een wereldwijde sociale network site. Het is misschien wel het krachtigste platform voor sociale media. Hiermee kunt u verbinding maken met uw familie, vrienden, professionele collega’s en nieuwe mensen ontmoeten. Bovendien is hetzelfde een krachtig hulpmiddel voor online media marketing. Zo eenvoudig is het medium dat zelfs een technisch minst geletterde persoon het gemakkelijk kan gebruiken. Omdat het een platform is, waar we niet alleen mogen, maar aangemoedigd worden om contact te maken met mensen. Locatie is nooit een barrière.

We kunnen gemakkelijk zoeken naar mensen via hun locatie. De enige voorwaarde is dat de betrokken persoon de juiste locatie op het profiel moet hebben. Hier, met de hulp van Facebook bellen Nummer, zullen we weten hoe u mensen op locatie kunt vinden met behulp van de mobiele app, zoals hieronder gemarkeerd:

  • Klik op het Facebook-pictogram openen in de horizontale weergavelijst. Dit zal de nieuwsfeed sectie openen als je ingelogd bent.
  • Tik op de zoekbalk bovenaan het scherm om het toetsenbord van het apparaat te krijgen.
  • Tik na het typen van de naam van de persoon op de zoekoptie. Ga verder door op het tabblad Mensen te klikken om uw zoekopdracht te filteren op categorie Mensen.
  • Klik onder het tabblad Mensen op de optie Tab. Dit zal een pop-up onderaan het scherm mogelijk maken.
  • Tik daarin op het vinden van een stadsoptie. Zodra u begint met typen, ziet u opties onder de zoekbalk. Typ de gewenste stad. Het moet weerspiegelen in de zoekbalk.
  • Klik ten slotte op toepassen. Dit zal een lijst met mensen oproepen met zowel de namen als de locatie op hun profiel. Als u bijvoorbeeld Robert Thomas als persoon en Italië als locatie hebt gekozen. Facebook zou vragen om een ​​vergelijkbare lijst te openen.

Daarom is het proces om een ​​persoon te zoeken op basis van locatie met behulp van een Facebook wachtwoord herstellen vrij eenvoudig. De stappen zijn ook bijna identiek op de desktop versie. Voor verdere vragen kunt u terecht bij de speciale helpdesk. De gecertificeerde trainers zijn professioneel en hoffelijk genoeg om in de kortst mogelijke tijd ultieme oplossingen te bieden.