Hoe Krijg Ik Toegang Tot Waarschuwingen En Authenticatie op Facebook?

Wilt u leren hoe u toegang krijgt tot de waarschuwingen en authenticatie op uw Facebook-account? Dan kun je nu gemakkelijk hetzelfde voor elkaar krijgen. En als u wat aanverwante zaken heeft, geef dan gerust een Bellen Facebook Klantenservice Nederland . En dan wordt u bijgestaan ​​door de meest efficiënte en bekwame experts die 24/7 beschikbaar zijn en alle gerelateerde problemen van Facebook kunnen oplossen.

Volg de onderstaande stappen volgens de instructies om de juiste resultaten te krijgen:

 U moet eerst naar uw ‘Beveiligings- en aanmeldingsinstellingen’ gaan
 En dan zou je naar beneden moeten scrollen om ‘Waarschuwingen over niet-herkende logins te krijgen en dan moet je op de‘ Bewerken ’knop klikken.
 U moet nu kiezen waar u uw waarschuwingen wilt ontvangen, bijvoorbeeld via uw e-mailaccount of met een Facebook-melding met een herkend apparaat.
 En tot slot moet u op de knop ‘Wijzigingen opslaan’ klikken.

En dan nadat u begonnen bent met het ontvangen van waarschuwingen over de niet-herkende aanmeldingen;

 U ontvangt een inlogwaarschuwing en vervolgens kunt u informeren of u de inlogactiviteit herkent. U kunt dit doen door een klik te geven of door op de optie ‘Dit was ik’ te tikken.
 Maar als u de inlogactiviteit niet herkent, moet u op de optie ‘Dit was ik niet’ klikken of tikken, waarna het Facebook-team u zal helpen uw wachtwoord opnieuw in te stellen en uw account te beveiligen.
 U kunt er nu ook voor kiezen om een ​​apparaat of browser op te slaan in uw lijst met vertrouwde browsers of herkende apparaten. Als u dit doet, krijgt u geen meldingen over de computer of het mobiele apparaat dat u gewoonlijk gebruikt om in te loggen op Facebook. Gebruik deze optie echter niet als u een openbare computer gebruikt.
 Eindelijk vindt u een lijst met recente apparaten die zijn ingelogd op uw Facebook-account in uw ‘Beveiligings- en aanmeldingsinstellingen’

Nadat u klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen, zou u in staat moeten zijn om zonder problemen toegang te krijgen tot hetzelfde en deze af te handelen. Maar mocht u tegen problemen aanlopen dan kunt u direct Contact Facebook Telefoonnummer opnemen. U krijgt direct passende oplossingen en direct begeleiding door de monteurs.