Hoe De Facebook Meldings Instellingen Van Een Pagina Wijzigen?

Wilt u leren hoe u de instellingen voor meldingen van uw Facebook-pagina wijzigt? Dan zou u blij zijn dat u de juiste site heeft gevonden waar u naar wens wordt begeleid. En mocht u nog andere zaken hebben, dan komt u direct bij Bellen Facebook Telefoonnummer . En dan staan ​​de goed opgeleide experts klaar om u binnen de kortste keren te helpen met de meest geschikte oplossingen.

De volgende stappen die hieronder worden vermeld, zijn om uw meldingsinstellingen voor uw Facebook-pagina te wijzigen:

 Allereerst moet u vanuit uw nieuwsfeed klikken op de optie ‘Pagina’s’ in het linkermenu.
 En nu moet u de ‘Pagina’ selecteren waarvoor u de meldingsinstellingen wilt wijzigen.
 Daarna moet u op de optie ‘Instellingen’ klikken, deze wordt bovenaan uw pagina weergegeven.
 U moet ook op het tabblad ‘Meldingen’ klikken in de linkerkolom.
 En dan eindelijk, eindelijk, moet je gewoon je meldingsinstellingen bewerken.

En als u dat wilt, kunt u er nu ook voor kiezen om alle meldingen te zien door simpelweg op het tabblad ‘Meldingen’ te klikken, bovenaan uw pagina. En vanaf hier kunt u zelfs alle meldingen markeren als gelezen door te klikken op ‘Alles markeren als gelezen’

Opmerking: en als je de meldingen in je pagina-instellingen hebt ingeschakeld en je nog steeds geen meldingen ontvangt. Dit probleem kan zijn omdat u de meldingen op uw mobiele apparaat mogelijk heeft uitgeschakeld. Dan zou je moeten proberen en op de optie ‘Instellingen> Meldingen’ op je mobiele apparaat tikken, en dan moet je ervoor zorgen dat je meldingen voor je Facebook-account zijn ingeschakeld.

Als u klaar bent met het doorlopen van de genoemde stappen, zou u hiermee tevreden moeten zijn. Maar als dat niet het geval is, kun je altijd gerust Contact opnemen met Facebook Nummer Nederland zonder aarzelen. De technici helpen u dan direct om de gerelateerde problemen op te lossen.