Bekijk de Facebook pagina of deze nu openbaar of privé is

Als je niet weet of je Facebook-pagina openbaar of privé is, hoef je niet meer boos te worden. Omdat je nu absoluut op de juiste plek bent. Hier zou u de juiste stappen krijgen, die u zouden helpen bij het bekijken van de Facebook-pagina met betrekking tot de status, of deze nu openbaar of privé is. Maar wees voorzichtig, terwijl u de blog volgt, zodat u de juiste oplossing kunt krijgen.

Nu worden de stappen voor het bekijken van de Facebook-pagina met betrekking tot de privé- of openbare status hieronder gegeven. Je moet ze gewoon een voor een volgen en kijken of dit artikel nuttig voor je is of niet. Dus stop nu, verspil je tijd en ga nu verder met de stap:

  • Allereerst moet u naar de Newsfeed op uw apparaat gaan.
  • Daarna moet je op de menubalk tikken.
  • Vervolgens moet u op de optie van de groep klikken.
  • Je moet dan de respectievelijke groep selecteren die je wilt openen.
  • Nadat u dit heeft gedaan, moet u naar de onderstaande naam van de groep gaan.
  • En daar hoeft u alleen maar te controleren op de privacy van de groep.

Dus na het volgen van de bovenstaande stappen, zou u de status van uw Facebook-account kunnen bekijken. Maar als dat nog steeds zo is, weet u niet wat informatie over Facebook-account, en zonder tijd te verspillen, zou u Facebook Account Herstellen Android moeten bellen en hen alles over uw probleem vertellen. Of als je wilt, kun je de website bezoeken en veel blogs zien die daar worden gegeven, misschien kunnen ze nuttig voor je zijn. Stop nu hier en daar met roamen en neem contact op met een van de teams of ga onmiddellijk naar het team voor hulp volgens uw keuze. We zijn hier om u te helpen, dus voel u vrij om ons te bereiken.