Hoe Moet Ik De Meldings Instellingen op Facebook Wijzigen?

Wilt u leren hoe u de instellingen voor meldingen van uw Facebook-pagina wijzigt? Dan word je in deze blog zeker geholpen om hetzelfde meteen voor elkaar te krijgen. Maar mocht u ook andere gerelateerde zaken hebben dan kunt u direct Bellen Facebook Nederland voor passende oplossingen.

Opmerking: voordat u met het proces begint, moet u er rekening mee houden dat wanneer u uw meldingsinstellingen voor een pagina wijzigt, u niet helpt bij het beheren van de meldingsinstellingen van anderen die helpen bij het beheren van de pagina. En anderen die aan de pagina werken, krijgen nog steeds meldingen over die pagina volgens de instellingen die ze hebben gekozen.

Volg de onderstaande stappen om uw meldingsinstellingen voor uw Facebook-pagina te wijzigen:

  • Allereerst moet u vanuit het gedeelte ‘Nieuwsfeed’ klikken op de ‘Pagina’s’ die in het linkermenu worden weergegeven.
  • Vervolgens moet u de pagina selecteren waarvoor u de meldingsinstellingen wilt wijzigen.
  • Daarna moet u op Instellingen klikken bovenaan uw Facebook-pagina.
  • Vervolgens moet u op de optie ‘Meldingen’ klikken in de linkerkolom.
  • En nu hoeft u eindelijk uw meldingsinstellingen te bewerken.

U kunt er ook voor kiezen om alle meldingen te zien door op ‘Meldingen’ te klikken die bovenaan uw pagina worden weergegeven. En vanaf hier kunt u alle meldingen markeren als gelezen door op ‘Alles markeren als gelezen’ te klikken.

Opmerking: en als u de meldingen op uw Facebook-pagina-instellingen hebt ingeschakeld en nog steeds geen meldingen ontvangt, kan het zijn dat u de meldingsknop op uw apparaat hebt uitgeschakeld. En als dat het geval is, moet u op uw mobiele apparaat op ‘Instellingen> Meldingen’ tikken en ervoor zorgen dat uw meldingen voor Facebook zijn ingeschakeld.

Nadat u de bovenstaande stappen hebt voltooid, zou u goed moeten zijn om naar wens toegang te krijgen tot de benodigde. Bij problemen dient u direct contact op te nemen met Facebook Telefoonnummer . De monteurs begeleiden u vervolgens binnen no-time met betrouwbare en bruikbare oplossingen.