Het Juiste Proces Om Een ​​Compromis Aan Facebook Te Melden

Heeft u problemen met het hacken van uw Facebook-account? Daarom kijk je uit naar onmiddellijke herstelstappen? Als dat zo is, dan zou je blij zijn dat je gemakkelijk weer toegang kunt krijgen tot je account nadat je deze blog volledig hebt doorlopen. Mocht u echter hulp nodig hebben bij andere zaken die met Facebook te maken hebben, dan kunt u altijd een Bellen Facebook Klantenservice Nederland geven wanneer u maar wilt. En u wordt bijgestaan ​​door de meest ijverige en bekwame experts die alle oplossingen voor hetzelfde hebben. U kunt ontspannen, wetende dat u precies de juiste keuze hebt gemaakt door hier te komen, en het team zal u niet teleurstellen met de resultaten.

Hieronder volgen de stappen om een ​​compromis aan Facebook te melden als u geen toegang heeft tot uw Facebook-account:

 Ten eerste moet u de Facebook-pagina Compromiseeraccount rapporteren openen.
 En dan moet u op de optie ‘Mijn account is gecompromitteerd’ klikken.
 Daarna moet u het telefoonnummer of e-mailadres invoeren dat aan uw account is gekoppeld en vervolgens op ‘Zoeken’ klikken
 U moet nu uw huidige wachtwoord of een oud wachtwoord typen en vervolgens op de knop ‘Doorgaan’ klikken.
 Nu moet u een van de opties uit de lijst selecteren die aangeven waarom u denkt dat uw account is gehackt en vervolgens op Doorgaan klikken.
 Je hebt nu Facebook die uitlegt dat je je wachtwoord moet wijzigen en nu moet je ook bevestigen dat de recente wijzigingen in je account van jou afkomstig zijn om je account veilig te houden en dan hoef je alleen maar te klikken op ‘Aan de slag ‘knop.
 Eindelijk moet u de verstrekte instructies volgen om uw account te beveiligen en om uw wachtwoord te wijzigen.

Als je klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen, zou je je Facebook-account opnieuw moeten kunnen gebruiken. Maar als u een probleem tegenkomt, hoeft u zich geen zorgen te maken. U hoeft alleen maar naar Contact Facebook Telefoonnummer te gaan. De technici zullen u zo snel mogelijk begeleiden met passende oplossingen.